1402202101

Η Όλγα Λιόντη είναι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πρέβεζα. Είναι αριστούχος πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος ) . Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1996 και αμέσως μετέβη στην Αθήνα και διορίστηκε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό, ως νηπιαγωγός, περνώντας από τα τμήματα του προπρονηπίου, του προνηπίου και του νηπιαγωγείου. Από τα χρόνια των σπουδών της έδειξε το πολύπλευρο ταλέντο της στην ψυχοκινητική και φυσική αγωγή, το κουκλοθέατρο και τις δραματοποιήσεις και ακόμη περισσότερο στα εικαστικά, όπου έλαβε πολλές διακρίσεις και προτάσεις συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο. Συμμετείχε σε πολλές ερευνητικές ομάδες παιδαγωγικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

1402202102

Ο Κωνσταντίνος Λυντέρης είναι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, μουσικός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσε και τον κύκλο της μαθητείας του σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος). Στα χρόνια των σπουδών του συμμετείχε στην εκπόνηση ερευνών και εκδήλωσε περισσότερο ενδιαφέρον στον τομέα της ψυχολογίας , της γλώσσας και της μουσικής. Συμμετείχε στην πανεπιστημιακή ομάδα μπάσκετ, σε μουσικά σύνολα ως μουσικός και τραγουδιστής και ως συνεκδότης στο λογοτεχνικό περιοδικό ‘’ΕΝΩΣΗ’’. Αφού ολοκλήρωσε τις τετραετείς σπουδές του διορίστηκε σε ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό αναλαμβάνοντας το τμήμα του νηπιαγωγείου και την επομένη χρονιά με επιλογή του το τμήμα του προ–προνηπίου.

Κυριακή, 26 Μαϊος, 2024
© 2024 Μελωδίες της Πλώρης - Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο. Powered by web-doctor.gr - All Rights Reserved.